03 Katsetan H5P võimalusi

Seekord katsetan õppematerjali loomist H5P vahendite abil. Materjalid valmistasin ette e-Koolikoti sisuloome keskkonnas. Kuna ma ise otseselt klasside õpetamisega ei tegele, siis koostasin midagi just oma eriala silmas pidades. Seetõttu võttis ka teema väljamõtlemine omajagu aega. Teiseks tuli valida välja ning katsetada mitmesuguseid malle. Proovisin erinevaid malle ning lõpuks valisin välja kolm oma arvates sobivaimat: accordion, single answer quiz ning image hotspot.

Idee tekkis, kuna mõni õppeaasta tagasi juhendasin ühe õpilase loovtööd sarnasel teemal. Teooria osa koosnes arvutitest ja nende sisust ning praktiline osa hõlmas sobivate komponentide valikut ja arvuti kokkupanekut. Lisatööna paigaldas õpilane iseseisvalt ka Linuxil põhineva operatsioonisüsteemi.

Materjalid on saadaval siin:

Tutvustus annab ülevaate arvuti erinevatest osadest, kirjeldab lühidalt nende rolli. Teises osas on küsimustik, mis tuletab meelde eelnevalt loetu ning kolmas osa näitab ka visuaalselt, millised antud komponendid välja näevad. Plussmärgile klikates näeb, millega tegu.

Kommentaarid